9D-luokan lopputyö: Strila awards -gaala

Yhdeksännellä luokalla musiikkiluokilla on ollut tapana suunnitella ja toteuttaa jonkinlainen lopputyö. Viime vuoden ysit järjestivät konsertin, joka sisälsi monia pinnalla olleita kappaleita. Tänä vuonna me (9D) järjestimme ”Strila awards”- gaalan lauantaina 26.4.

Musiikinopettajamme Päivi Järvinen ehdotti, että tekisimme musikaalin. Sen teko ei kuitenkaan onnistunut tuntien poisjäämisen ja pienen luokkakoon takia. Emme kuitenkaan halunneet järjestää perinteistä konserttia ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme gaalan järjestämiseen.

Gaalassa vierailivat monet coverbändit (9D:n oppilaat), kuten ruotsalaisen Aviciin suomalainen versio Tavicsii. Yhteensä kappaleita oli seitsemän. Kappaleiden välissä jaoimme Vuoden kovis – ja Vuoden hauskin opettaja -palkinnot. Vuoden kovikseksi pitkän taistelun (kivi-paperi-sakset) jälkeen valittiin äidinkielen opettaja Tiina Lepistö. Vuoden hauskimmaksi opettajaksi palkitsimme matematiikan opettajamme Toni Sjöroosin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gaalassa nähtiin myös kaksi tekemäämme kuvashowta. Ensimmäinen kuvashow koostui ottamistamme selfieistä (itseotettu omakuva) yläasteen ajalta. Jotkut selfiet olivat opettajiemme kanssa otettuja. Jälkimmäinen kuvashow oli mustavalkoinen ja sekin sisälsi kuvia luokastamme. Kuvashow pyöri viimeisen kappaleemme ”Imagine” taustalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopputyön harjoittelemiseen ja suunnitteluun käytimme paljon aikaa niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. Kaikki tekemämme työ kuitenkin palkittiin, kun saimme kaikki yhdessä esittää sen koko koululle ja vanhemmille lauantaina 26.4.2014.

 

Elli ja Elina 9D